Fotoutmaning vänner emellan - Hål!


För en tid sedan hittade jag ett gäng bloggare som utmanade varandra till att fotografera. Det kändes som en kul grej, så jag anmälde mig, eller frågade snällt om jag fick vara med. Och det fick jag.

Men idag har jag funderat både en och två gånger varför i hela friden jag ville göra det här. Temat för denna gång är nämligen hål. Att fotografera något med tema HÅL. Så i flera dagar har jag gått och funderat på vad sjutton jag ska fota. Jag har tagit kort på nyckelhål och sugrör och ventilationer. Men inte blivit nöjd. Så i panik idag kom jag på en nödlösning som kanske egentligen inte är riktigt ok, men i alla fall. Här är mitt bidrag till temat Hål. För är det något som döljer sig bakom fotoväggen i sovrummet så är det minsann hål. Och inte ett eller två eller tre, utan snarare många fler. Erkänner att det kan ha blivit både ett och två felslag där bakom.

Vill ni se fler foton på temat, så kika in här:

8 kommentarer:

 1. Haha! Så rätt. Det blir inte bara ett hål när en tavla ska komma på plats. Oftast fler, plus några svordomar för min del...

  SvaraRadera
 2. Ha,ha..ja det är nog en del hål bakom, i en rad av flera tavlor...man behöver ju inte alltid se hålen som man skapar

  kram Kajsa

  SvaraRadera
 3. Blev ju inte så dumt! Finab ilder även i söndagsbilden -mild färgskala!

  SvaraRadera
 4. Jamen det var ju en himla kul tolkning...och sann i mitt fall också. Det finns många felslag bakom mina tavlor också.
  Mitt bidrag hittar du här:
  http://tantemmasbravader.wordpress.com/2012/10/28/hal-fotoutmaning-vanner-emellan/

  SvaraRadera
 5. Härlig tolkning!! Gillar det verkligen.

  Kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Det blev ju en härlig tolkning av just Hål !

  SvaraRadera
 7. Det där var väl inte alls tokigt! Många hål blir det, när man hänger tavlor. Framförallt när man ska hänga dem så där rakt :-)
  // Karin

  SvaraRadera
 8. Jag skrattar gott åt din tanke. Så smart. Inga roliga hål men de måste till om man ska kunna njuta av en fin tavelvägg. Härliga bilder och en härlig blogg du bjuder på. Och du..... vi vill att du är med även nästa gång. Jag tycker att tankarna innan man hittar sitt fotoobjekt är det roliga. Plötsligt vimlar det av hål, randiga saker, vatten bilder eller annat.
  Ha en underbar vecka. Kram Kristina

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!