FABRIKEN - HÖSTENS MOODBOARD!


Höstens moodboard = veckans tema i Fabriken!
Min moodboard = dagens lunch, med lite extra tillbehör.
Det höstiga i frukt, kantareller, ljus och te.
Allt det där som känns en smula lugnare, det vi behöver nu när ljustet är en smula frånvarande.

Två dagar har jag spenderat i Stockholm. Med nya kollegor. Allt ifrån lugnt! En massa framtidspratande, peppande, skrattande och att återigen får vända och vrida på saker och ting. Diskussionerna, som jag har saknat en smula... Teambuilding. Matlagning och möten.

Om tre veckor börjar jag på riktigt. Jobba. Heltid. Alltså ingen återvändo och det med blandade känslor. Jag hade nog inte kunnat föreställa mig hur fantastisk den här tiden hemma skulle vara. Jag anade, men jag kunde inte, ens i min vildaste fantasi, tro att jag skulle känna så här mycket. Uppleva så mycket. Känna så mycket och älska så mycket. Den där lilla. Min tjej. Jag, vara mamma. Utvecklande och skrämmande. Det är verkligen en lyx, att får vara hemma med sina barn.

Och, jag ser fram emot att börja jobba. Absolut. Det kommer bli värsta utmaningen, men jag är nog redo. Om några veckor vet jag!

Hemkommen efter två dagar på annan ort, inser jag att det är mycket som händer i Inez utveckling. Det går fort. Hon har gått från att vara en smula rädd för ankorna-på-snöret-som-man-kan-dra-efter-sig till att faktiskt ta dem med på promenad. Likaså Brio-hunden.

Mer inspiration på Fabriken!


9 kommentarer:

 1. Vilket härligt moodboard du visar upp! Jag har börjat gilla hösten mer och mer! Tycker det är så fint med alla färger och njuter av den krispiga luften ute!

  Supersnygg ljusstake!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Ljusstaken är en favorit, köpt i en butik i Båstad... är ju svag för horn och drömmer om ett äkta.

   Radera
 2. Helt underbart moodboard! Njuter! Verkligen fint.

  Jag förstår så väl dina känslor inför att börja arbeta igen...det är en omställning. Det kommer säkert blir bra! Jag har fortfarande inte vant mig vid hur kort föräldraledigheten är här. Tre-fyra månader är det vanligaste. En av mina kollegor ansöker om ett stipendium och hoppas på komma till Uppsala Universitet och skriva en avhandling om den svenska föräldraledigheten och hur det är att vara småbarnsförälder i Sverige jämfört med USA. Intressant och viktigt tycker jag.

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig låter det vansinnigt med ett par tre månader?!! Inte klokt, även om jag vet att det är på det viset så kan jag inte få in det. Jag menar hur i allsin dar kan det fungera? Ja märkligt och ett intressant ämne att studera! Å absolut viktigt!

   Kram / T

   Radera
 3. Håller med de andra ovan, guuuuuuuud så hääärlig moodboard!!! Den andas verkligen höst! Och det ser så mysigt ut! Det inte annat än gilla hösten av de stämningsfulla bilderna!!!

  Önskar dig en jättefin helg!

  Kraaaaaaam aka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hösten är en favorit, även om jag glömmer det lite när man längtar efter sommar o vinter... Men härligt absolut!

   Njut helgen!
   /T

   Radera
 4. Svar
  1. Ja visst är den. Köpt i en liten inredningsbutik i Båstad, liten men en stor favorit här hemma :-)

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!