En stjärna!

 


Åter igen blir det instagrambilder. Kan inte hjälpas, men tiden har liksom inte räckt till riktigt. Så, det får bli så här. Vi tjejer har ju varit och är hemma ensamma idag, så det blir full fart... från tidiga morgon till sena kvällen! Upp med tuppen. Se till att få iväg grabbarna till jobba och frita. Idag var jag till och med så rar att jag fixade frukost och stod i köket och servade i arla morgonstund. Ger mig själv en stjärna för det.

Å på tal om stjärnor (en liten Oldsbergare där va?!)... Idag kom det ett paket med posten. Från lilla u!  Sällan man får så fina saker med posten, brukar mest vara adresserad reklam och räkningar. Men inte idag. Ett lite armband!  En underbar liten stjärna på en ljuvligt ljusrosa tråd. Kan inte bli bättre. Under oktober månad är det dessutom gör-en-god-sak-och-bidra-till-cancerfonden, Ulrika skänker nämligen 10.- för varje armband som köps. Så skynda, skynda. Än är inte oktober slut!!

Nu ska jag njuta en stor kopp te, kolla in vad som händer i cyberrymden, fundera på hur det kom sig att jag shoppade galet loss idag och så ska jag äta smörgåsrån med bregott (kör ju egentligen LCHF, men vafasen en ensam-hemma-kväll kräver lite mys)!

I morgon har jag lunchdate och så ska jag fundera på om jag ska testa det där med att virka?! Har nämligen blivit en smula inspirerad. Kika här så förstår ni!
Vi får se...

7 kommentarer:

 1. Vilket gulligt armband, och det blir ju bara sötare med tanke på att det också bidrar till något bra.
  Hoppas du fick en mysig kväll och att ni får en härlig Onsdag, Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Vilket jättefint armband!!! Och så bra tänkt att en del går till cancerfonden - gillas:)))) Låter kul att virka men jag har aldrig lyckats lära med det, inte heller att sticka tyvärr... Lycka till:)))

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Så bra att både bidra till cancerfonden och ha ett fint armband! Måste leta upp dig på instagram jag heter lifessilverlining
  Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Och armbandet....finfint! Tycker om när man kombinerar något man tycker om med välgörenhet också.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Fina instagram bilder är det i alla fall. Så roligt att få ett fint paket med posten. Håller med om att det mest är reklam i vanliga fall.
  Tack för energin du skickade i kommentaren igår;)Jag tror att det hjälpte.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder! Och armbandet var jättefint.
  Kör lchf mestadels här med men ibland måste man ha lite kolhydrater ;)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Jag vill också ha Instagram men min mobil vill inte vara med på det tydligen...

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!