Grönt är skönt...


 
 
 
Jag fnissar lite åt mig själv, för här om dagen hade jag verkligen ett Halleluja-moment. Jag var med om något som jag knappt tror att någon annan någonsin har varit med om. Eller njaeee... men lyckan när jag fick till det var lika stor som att jag hade tagit några kliv på månen.
 
 
Vad jag hade gjort?!
 
 
Tjaa... jo jag har länge tyckt att det är lite omysigt här hemma. Särskilt i vardagsrummet, där vi visserligen sällan sitter, men i alla fall - omysigt var ordet. Så jag köpte en grön liten växt. Någon sparris-typ till grön växt som jag egentligen tycker är alldeles för spretig och dill-liknande, men som i sin gröna prakt och enkelhet har lyft ett helt rum.
 
 

 

 
Så idag tipsar jag om att skippa om-möleringen nästa gång ni saknar 'känslan' i ett rum och i stället gå direkt till blomsteraffären och köpa en krukväxt, lite snittblommor eller vad ni nu kan tänkas vilja ta med er hem :) 
  
 
 
Som Ernst säger - I det enkla bord det vackra.
 
 
Så här hemma njuter jag nu av en kopp te, i mitt vardagsrum, med en dillig växt och en massa ljuslyktor tända - det behövs inte mer för att skapa lite mys.
 
 
Fin start på veckan till er!!
 


3 kommentarer:

 1. Ha Ha! Fnissar varmt här hemma. jag ska genast bege mig till en blomaffär. Just den där växten har tydligen fått ett uppsving. Fint! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Ååå känner igen det där. Men sanningen är den att gröna växter kan verkligen förvandla ett helt rum. Mer grönt åt folket säger jag ;)

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Det där omysiga infinner sig lätt när man har en 1-åring som röjer hemma.Inte en pryl i låg nivå :-)
  Grönt är skönt!
  Kram Anna V

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!