IKEA Sprutt skapar harmoni i vår hall...


 
 
 
Hyllan heter Sprutt och är från IKEA. Ingen märkvärdig möbel, men som ett skänk från ovan när det kommer till vårt hem. Hallen är en mindre katastrof för vår familj och med tanke på att höst innebär vantar och mössor och scarfs fick vi till slut tummen ur och slog till på en hallmöbel. Vi har letat länge och kraven har varit rätt så tuffa; många lådor, inte för djup, höjden och bredden måste fungera perfekt (den står nämligen där trappen från övervåningen möter hallen...) och så ska den så klart passa in i stil, till brunt marmorgolv, lite andra IKEA pryttlar, ekparkett och vara ljus och så vidare och så vidare...
 

SPRUTT IKEA, Andy Warhol, Marc by Marc Jacobs
 
...och jag ska få Jocke att se min vision. Det brukar vara den svåra nöten att knäcka att få Jocke med på banan. Han börjar ofta lite tveksamt (för säkerhets skull) och övergår sakta till att säga ok för att sedan erkänna att min ide blev riktigt bra. Ha Ha. Men nu gick vi där på IKEA och tittade egentligen på andra varor och så stod en annat skåp i Sprutt-serien framför oss och den var fin så vi fastnade. Vi nappade direkt. Vilken under känsla det är alltså.. när det blir lika bra som det är inne i mitt huvud.
 


 
 
 
Sprutt har gjort entré och det är som balsam för själen.
Ordningen är säkrad och jag är själaglad.
 
 
Å så har jag en ny väska, den gör mig också glad. Den är helt onödig egentligen, men även onödiga saker kan vara väldigt nödvändiga, som den här och nog skapar den någon form av balans i vår hall tillsammans med det vita, svarta, bruna.
 
 
Onödigt nödvändigt!
 


3 kommentarer:

 1. Både byrån och väskan var väldigt snygga. Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev. Klart man måste ha en så fin väska. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Verkar vara ett riktigt fynd från IKEA, hade vi också behövt:)
  Och vilken snygg väska! En riktigt snygg accessoar till höstgarderoben, inte bara ett snyggt tillskott i hallen:)
  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!