Ny vecka...


 
 
M Å N D A G
 
 
Fixade med lite bilder och hittade de här bilderna från en dag med annat väder än det är idag. Det var Inez som ville gå på promenad när vi hämtade henne på dagis, så vi tog oss först till affären för att köpa lite fika och sedan gick vi till Borgsruinen. Ingen lång promenad, men ett alldeles lagom stort äventyr för en liten tjej...
 
 
Jag är så glad för att jag har en liten tjej som vill ut på utflykter, som vill se nya saker och som tycker om att gå promenader. För det behöver ju inte vara större än så aktiviteterna vi gör tillsammans. Vi brukar ibland ta en liten omväg från dagis för att titta på husen och ibland roar vi oss med att kolla vilka siffror som finns på husen. Idag blir det en tur till BVC för Jillis ska på kontroll och träffa läkaren, tror det blir en spruta också, men Inez har lovat att hålla handen.
 
 

 
 
...liten och liten förresten. Den här veckan fyller hon fyra. Så partyballonger är beställda, kalas är planerat till helgen och vi firar i dagarna tre. Tänk, i år blir det kalas med kompisarna från dagis också, två favoriter är bjudan; Majken och lilla Wiljam (japp han stavar så) och vi ska minsann ha en minion-tårta. Spännande. Jag håller er uppdaterade!

 
 

 
 
Nu fortsätter dagen med lite mindre roligheter, så som tvätt, men med världens bästa sällskap! Men Måndag, ny vecka och bilder från ett litet äventyr och en massa skoj planerat för veckan.
 
 
Så...
 
Happy Måndag!!
 


1 kommentar:

  1. Vilka härliga planer ni har för veckan och så roligt med en liten fyraåring. Härligt med det första "riktiga"kalaset med vänner ,)

    Fin dag önskar jag dig
    Kram
    Annie

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!