Oljud, ljus och tävling...


 
 

 
 
Just ny ligger en liten stjärna i min famn. Hon sover och jag får erkänna att det är skönt. Denna lilla tjej är på vippen att börja krypa på riktigt, det är full fart mest hela tiden och motgångar tas inte så bra.. Så en liten tupplur är vad jag önskar mig lite titta som tätt.
 
 
Jag passar på att njuta av lite ljus, doftljus och några nya små ljuslyktor, och sitter i soffan med ännu en grön nyhet - en kudde med grönt på. Funderar lite på att skaffa en riktig också... det är väl ingen hemlighet att jag har snöat in på ljus, grönt och skönt.
 

 
 
 
Jag funderar en smula på gårdagens besök på sjukhuset. Vi fick en tid för att kontrollera ett litet blåsljud som upptäcktes på Jills halvårskontroll. Ett litet oljud, blåsljud, virvelljud kalla det var ni vill. Ett litet ljud som även om det är litet, känns ganska mycket större för ett mammahjärta.
 
 
Jag kan inte säga att jag oroar mig särskilt mycket, nej det gör jag inte och besöket igår var positivt, ingen fara och inget att oroa sig för. Jill är en stark krabat, med bra EKG och syresättningen. Men så säger läkaren att det här ska så klart följas upp och ni får välja hur vi går vidare. Vill ni att vi gör ett ultraljud och tittar på hjärtat så gör vi det eller så kallar vi er på ny kontroll inom ett halvår.
 
 
Så, vad väljer du?
 
 
Njaee, det vet jag inte. Ska jag välja? Jag? Mamman som inte oroar sig, men som ändå undrar? Ska jag vänta i ett halvår, alltså tills Jill är si så där ett år?! Det känns långt bort och kanske lite väl långt bort. Men ska jag tillbaka till sjukhuset när det egentlige inte är något att oroa sig för? Nu skrattar jag en smula, för jag skrattar lite åt det här - hur i hela friden ska jag kunna välja?
 
Tror att jag sover på saken...
 
 
 
 
 
 
Jag funderar på en tävling i stället, som snart tar slut. Skynda tävla - all info hittar du på bloggens instagramkonto - @storiesbytatjanis. Good Luck! Heja Er!!
 
 
 
 
 
 
 
Så, lite ljusmys, lite oljud och lite tävling.
Blir inte det en bra onsdag så säg!
 

 


2 kommentarer:

 1. Det där mammahjärtat utsätts för prövningar ständigt <3 Att låta dig välja var ju lite klur får jag säga. Man oroar sig egentligen inte då det inte finns något att oroa sig för säger de, men ändå sitter där en liten tagg, jag läser det mellan raderna. Du kommer säkert till ett klokt beslut som funkar för er. Tävlingen är jag redan med i och ljusmys, ja det hänger jag gärna på ;)
  Fin onsdag till dig!
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera
 2. åååå det där mammahjärtat. dessa prövningar. Inga lätta beslut men jag tänker som så här, hade det varit något allvarligt så är det ju ingen fara. Men om man är som jag en som oroar sig ständigt så är det skönt att de erbjöd en kontroll lite snabbare. Det hade jag valt för jag oroar mig allt för mycket och allt för ofta i onödan och sådana onödiga orosmoment är skönt att slippa. Fantastiskt fin kudde, grönt och ljus är mina favoriter just nu med.

  Fin dag till dig
  KRam
  Annie

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!