När liten blir stor...


 
 
 
Jag letar inspiration till barnrum och fastnar bland mina egna bilder från sommaren. De där varma dagarna känns en smula avlägsna nu men jag njuter av dem lika mycket nu som jag gjorde dagarna när de togs. Sommar, värme och tid tillsammans med mina två små.
 
 
 

 
 
 
Eller två små, en liten och en som börjar bli rätt stor och med storleken kommer så många andra saker. Bestämdhet, trots, fundersamheten och en massa andra känslor. Ikväll var hon rejält upprörd, den större alltså. Precis efter tandborstning, utbrister hon 'jag vill inte sova i  det där fula rummet med fula vita och beigea väggar. Det är inte snyggt. Och inte mysigt heller. Väggarna ska vara mörkrosa!' Eller möjkjosa som hon säger...
 
 

 
 
 
Så nu sitter jag här framför datorn och funderar på om jag kan komma undan med en mörkrosa vägg, någon mysig tapet och kanske behålla i alla fall en av de två vita väggarna. Och ett elementskydd skulle jag vilja fixa och skulle det kanske kunna vara mörkrosa som kompensation?!
 
Hur mycket förhandlingsutrymme har jag egentligen?!
 
 
Jag tror att det blir barnrumsuppdatering i helgen. Vi börjar redan i morgon med att åka och hämta en sekretär som jag slagit till på. Den är vit, så den åker väl på en omgång färg skulle jag tro, eller om de klarar sig?!
 
Vi får se...
 
 


2 kommentarer:

 1. Låter som din fina lilla, stora kommer få ett fint rum. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Härligt när de små vet vad de vill ;)

  Roligt att fixa och trixa i ett barnrum, det är onekligen roligt att gå lös på lite färg.
  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!