Fotoutmaning vänner emellan - In real life...


 
 
 
 
I N  R E A L  L I F E
 
 
Söndag och fotoutmaning vänner emellan. Igår, träffades några av oss som är med i utmaningen, i Malmö för en gemensam foto-träff - In Real Life. Jag var inte med och när jag ser bilderna så hoppas jag så otroligt mycket att det blir något mer tillfälle. Tänk så mysigt att få träffas på riktigt, vi som häng ihop här i cyberspace ett tag. Men i alla fall, den här gånger funkade det helt enkelt inte...
 
 
så i stället för bilder från en träff i verkligenheten så får ni några ögonblicksbilder från min söndag. Kom ihåg, ögonblicksbilder, för det är inte mer än så. Jag hittade för länge sedan en alldeles fantastisk fylla-i-bok till mina två tjejer. Den var liksom lite inte så snutti-gullig utan lite mer varierad och färgglad och jag slog i alla fall till på två när jag nu hittade några som jag tyckte om. Men sedan har det, tjaaa tagit lite lång tid att fylla i dem. Men idag, när jag fick en stund för mig själv, Jill sov och Jocke och Inez åkte till badhuset, kokade jag mig en kopp te och satte mig och fyllde i i alla fall tre fyra stycken rutor...
 
 

 
 
Sen kom jag på att jag borde ha med det här i bloggen, så fram med kamera och knäppa en par, tre, sju bilder... bara för at strax efter det höra att Jill hade vaknat och det vad dags att prioritera mata-babblande-7-måning. Japp, så är det i verkliga livet. Alltså inte alls lika fint o ordnat som några blogg-bilder.
 
 
Men i alla fall, det vet vi ju om, och det får bli mitt bidrag till dagens utmaning vänner emellan... fler bidrag hittar ni här och här och har du en blogg eller gillar att instagramma, så häng på vettja - det är skoj! På riktigt.
 

 
 
Nu är det snart dags för mat med morfar o mormor här hemma, innan det är dags att bege sig till Parken och se allsvensk fotboll. IFK Norrköping. Jakten på guldet fortsätter.
 


3 kommentarer:

 1. Härliga ögonblicksbilder, visst hade det varit super kul att få vara med på fotoutmaningen in real life.
  Ha en fortsatt fin söndag. Kram Åse

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder. Klart att vi kommer att träffas igen. Håller tummarna att du kan då.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Visst kan det vara fint med tjusiga bloggbilder men det är ändå det verkliga livet som gäller och betyder något. Underbara ögonblicksbilder från dig! Vi hade det riktigt trevligt igår, så trevligt att vi helt säkert kommer att göra om det och då hoppas jag att du kan vara med.
  Kram Maria

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!