Inredningsfynda på Netto...


 
 
 
 
N E T T O
 
 
Väldigt länge har min mamma handlat på Netto, kanske inte varje dag men titt som tätt. Och lika titt som tätt dyker det upp roliga pärlor för Inez att pärla med, någon klurig liten figurer-med-magnet-bok eller någon pysselbok som inte har en Disney-figur med lååååång ljust hår och frostiga kläder.
 
Så,
 
Med bilen full av ungar och utan att egentligen ha tänkt igenom vad jag skulle köpa eller vad jag behövde tog vi en tur till Netto. Jag visste ju att jag behövde förvaring, till mig, till familjen och till tjejerna, så lite koll hade jag väl... men vilken chock. De. Har. Så. Mycket. Bra. Saker. Jag fick nästan nypa mig i armen. Smyckeslådor i papp, diverse korgar i ståltråd (typ), pysselböcker med sådana där bilder som man drar streck mellan siffror (Inez Ä L S K A R sådana), hushyllor och mycket, mycket mer. Allt är redan uppe och på plats, snudd på i alla fall och jag är så nöjd.
 
 
Ordningen smyger sig in och reder ut sig, och på ett snyggt sätt dessutom!
 
 


2 kommentarer:

 1. Har också köpt ett par saker där, men blir så ofta besviken på att de inte har de roliga inredningsdetaljer som de visar i sina reklamblad och på vår ort är butiken så kopiöst rörig att en ordningsnörd som jag får ångest av att gå in där!
  Men roligt att du hittade fina saker :)
  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 2. Ja man hittar roliga saker ibland :)

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!