8 SAKER OM MIG!


Jeans G-star, topp Monki & kavaj från H&M.
 
Fler outfits efterfrågades...så här kommer dagens.
Det är såhär jag har sett ut, förutom att knappen i kavajen flög all världens väg när jag klev utanför dörren. Men vad ska man göra, låtsas att det inte hänt och fortsätta dagen blev min variant.
 
Så här har jag sett ut idag, på dagen ett och ett halvt år sedan min lilla dottis föddes. ETT-Å-ETT-HALVT-ÅR! Inte klokt. Jag har alltså varit mamma lika länge. Nej nu får jag byta samtalsämne, jag är så jäkla blödig och tårarna kommer liksom på given signal.
 
Då gör jag en Oldsbergare och kommer över på andra sanningar om mig. Just sanningar om sig själv har Maria med bloggen Edith och jag utmanat andra att dela med sig av. Så japp här kommer mina. Håll i hatten, eller vad ni nu håller i när det blåser.
 
1.
Jag är en obotlig romantiker. Det är nästan galet, men jag förväntar mig nästan att det ska spelas vacker musik i bakgrunder om jag till exempel möter upp min man vid tågstationen eller liknande. Lika galet är att jag också ibland är fylld av förväntan över alla dessa romantiska små gester som Jocke ska prestera och som han gör, även om det inte alls är i samma mängd som i en en och enhalvtimmes lång film med Meg Ryan. Till exempel.
 
2.
Jag är galet förtjust i godis. Alltså GALET. Det finns inget bättre än att få plocka en påse med sina favoriter. Sega, röda, fiskar, sockerbitar, lakrits, skumsvampar. Det är sjukt. Men vansinnigt gott! Mitt stora argument när andra pratar om socker hit o socker dit, är att det är bra för hjärtat... en gång började jag gråta när min dåvarande pojkvän gav mig sådant där färdigblandat godis förpackat i en plastlåda i påskägget...
 
3.
Jag älskar ordning, men har svårt att alltid få till det. Det liksom glider mig ur händerna och när tiden är knapp tar jag gärna en liten genväg. Märks kanske främst i min garderob som just nu är underbart i ordning, men som om ja, låt mig gissa tre, fyra veckor kommer se ut som ett totalt kaos, liknande myrstack de lux!
 
4.
Jag har ett humör som liknar något som man helst av allt inte vill veta av. Usch.
Det är så att jag skäms....men jag jobbar på att det inte ska komma fram så ofta..
 
5.
Jag sprang min tredje halvmara 2012, nu har jag fått något knaster i knät som irriterar och som jag undrar ska påverka årets löparsäsong..
 
6.
Jag har en romantisk dröm om att jag om jag inte jobbade med det jag gör idag skulle vara trafikpolis. Alltså stå i en fartkontroll. Vet inte vart det kommer ifrån, men det svarar jag om någon frågar mig vad jag skulle vilja jobba med om jag fick välja om. Det var till och med så att jag för några år sedan, kollade upp utbildningar och liknande. Insåg då att jag nog har gjort tillräckligt med utbildningstid...
 
7.
...4,5 år på universitetet får liksom räcka. Jag är en riktigt ingenjör. Civilingenjör inom kommunikation och transportsystem. Alldeles fyrkantig. Men så är det. Till exempel kan jag inte hänge tavlor på annat vis än att de liksom hänger ihop i raka linjer. På något sätt.
 
8.
Japp den sista får bli mitt blödiga jag. Jag har lätt till tårar och rätt lätt till skratt också. Men just det där med tårar är ju en smula komplicerat, som när man sitter på bio och grinar så det låter när vi tittade på Les Miserable, eller att jag fortfarande tjuter när jag ser filmen Moulin Rouge trots att jag sett den minst 100 gånger eller Grey's Anatomy andra säsongen min absoluta-snyftar-favorit!
 
Nu packa väskan.
I morgon bär det av till Stockholm.
Go'natt!!


2 kommentarer:

 1. Sitter och småler.
  Är en sån som gillar känslomänniskor.
  Att ha nära till gråt, skratt och även ilska gillar jag.

  Och det där med ordning...
  Jag försöker jämt men det slutar alltid med att det ser ut som en tornado dragit fram=))

  SvaraRadera
 2. Jag är också en känslomänniska:) Fast jag är inte lika yvig längre sedan jag började med yogan. Men det är också där jag hämtar min kreativitet och kraft många gånger. Ja det är en ständig balans!!! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!