HIPANEMA!

Armband Hipanema i olika vinklar och så jag, definitivt gladare på kontoret med ett så fint armand runt handleden!!

 Gårdagen fylldes av nya möten, mingel, lyssnande och en glimt av kungen. Att säga att jag minglade med Hans Majestät är definitivt att ta i. Han satt på första raden, jag satt kanske på sjunde eller om jag kan dra till med att jag satt på sjätte, men vad hjälpte det. När det var dags för mingel, så hade han redan försvunnit. Jag som skulle be om autograf?!!
 
Det som märktes var ändå att när det var dags för Kungen och Presidenten att närvara så ökade antalet personer med genomskinliga små korkskruvssladdar vid öronen markant. Ja jösse, snabbt, lätt och tyst fyllde de salen på Grand Hotel.
 
Men dagen blev en bra dag. Jag minglade, träffade intressanta människor, förde intressanta små speed-date-liknande-samtal och fortsatte vidare genom minglet. Trevligt. Bytte visitkort och drömde om stora projekt i fjäran länder.
 
Jag vaknade ur min dröm så snart jag steg ut från hoteller, det var kallt. KALLT. Nylonstrumpor i skorna var inte en hit. Snarare en katastrof. Så snabbt som en vessla promenerade jag mot tågstationen, med endast ett stop planerat. Det obligatoriska stoppet på Mathilde.
Snabb in, snabbt ut. Med en lila-rosa påse i handen.
 
I vilken en ny bekantskap låg. Armbandet. Hipanema.
Alldeles galet fantastiskt och extra allt.
 

2 kommentarer:

  1. I like den där bilden på dig!!!!!

    SvaraRadera
  2. Fantastisk! Ett armband att bli helt kär i! Fab på dig och bilderna är härliga - den på dig är bäst!

    Roligt möte och mingel du varit på. Synd att kungen hann att försvinna ;)

    KRAM till dig!

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!