INSTA & EN RIKTIG MÅNDAG...

1.Kanariegul tröja 2.Citat Carl Jan Granqvist 3.Konst in the making
4.Wagamama 5.Lockar i håret 6.Fin Renult 5 på E4:an
7. Pappelina 8.Vårlack på skrivbordet 9.Äppelkvistar med knoppar
En glimt från senaste tiden.
Dagen idag har varit en berg-och-dahlbana utan dess like. Det blir så ibland, mitt i arbetsuppgifter som hopar sig, alldeles för många kockar inblandade och kunder som pockar på uppmärksamhet. Då kan det ibland vara enkelt att gå sina egna vägar, bortse från det som är praxis och rutiner. Men det blir inte bättre. Snarare har någons agerande påverkat mig mer eller mindre hela dagen och en stund i fredags också. För att inte tala om helgen. Tankar förföljer mig vare sig jag vill det eller inte och hur reder man ut saken på bästa sätt? Men att lösa problemet är inte det svåra, det svåra är att komma ihåg att mitt i konflikter, högar med arbetsuppgifter och olika viljor så finns det alltid en helt vanlig människa där bakom. En person som är som du och jag, som går hem till sin familj, som kramar sina barn och som inte vill något ont. Som trodde sig ha en bra plan och som fullföljde.
Det är det svåra i kråksången det som gör att jag inte kan släppa dagen som varit.
Jag får återkomma med något roligare i morgon,
för just nu fortsätter grubblandet och kanske ett
parti WordFeud med någon vän...
Spelar ni WordFeud?

3 kommentarer:

 1. åh du har den där fina tröjan som jag sett förut, var kommer den ifrån?
  Nej wf har jag slutat med. inner inte. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Bra sagt, snurran... Det där ska jag skriva ner. "det svåra är att komma ihåg att mitt i konflikter...och olika viljor så finns det alltid en helt vanlig människa där bakom..."

  SvaraRadera
 3. Ja det är inte alltid lätt att hantera och stänga av känslor som tickar igång..men Wf eller umgås med folk brukar vara bra...men ska inte ha för mycket tid att "grubbla" på...*ler..och så tänka utifrån olika perspektiv

  Kram

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!