FOTOUTMANING VÄNNER EMELLAN

 
Veckans tema i Fotoutmaning Vänner emellan är - KONTRAST!
 
Så idag bjuder jag på en bild som är en stor kontrast till bilder som brukar publiceras på bloggen. Nämligen total kaos. Med det inte sagt att det alltid är tipptopp här hemma, långt ifrån...
 
Just den här helgen har vi tagit tag i en massa saker som stått på att-göra-listor både en och två och tre gånger. Nu har det blivit påbörjat, en del har blivit gjort och en del är uppskrivan på nya att-göra-listor!! Projektet ovan, mörkläggningsgardin till sovrummet fick ett abrupt slut när jag insåg att gardinerna jag köpt inte hade veckband fastsydda... Åh vilket tråkigt slut, men men. Skenorna är fastsatta i taket och så fort de där veckbanden kommer på plats kommer gardinerna upp på ett litet kick!
 
Sådär ja, dax att sova... eller först ska jag nog kolla in de övriga som är med i fotoutmaning vänner emellan. Är ju en smula nyfiken. Kika in ni också, vettja!!!
 
Vet ni, jag kör den här bilden som Söndasbild på Fabriken också... Den kommer sannorlikt att sticka ut, mitt tips är att kika in på Fabriken om du vill ha lite ögongodis!
 
Go'natt!!

4 kommentarer:

 1. Kul tolkning! Roligt att få se lite av den delen som vi egentligen alla har hemma fast aldrig visar ;) Hoppas det går bra med gardinen, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ja, gillar din tolkning, vänner emellan ;)

  Lycka till med mörkläggningsgardinen!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja ibland kan man undra över bilder där allt är så ordningsställt. Är det alltid så?
  Kul tolkning, härligt att du ville vara med.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Vilken bra tolkning av temat! Fast så rysligt kaos tycker jag inte att det ser ut att vara ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!