Bloggutmaning | E...


 
 
 
E L D A
 
 
E tycker jag allt var en svår bokstav att komma på något juligt på... men sen lossnade och det är kanske inte den bästa tolkningen, men elda, det gör vi ju ständigt här hemma nu... Ljus tänds lite överallt och jag erkänner att jag verkligen eldar på så här i juletid.
 
 
Ljuststaken vann jag här om året inne hos Inredning & Guldkanter och är så otroligt glad för... även om jag höll på att ta sönder den här om veckan. Den hade använts lite väl flitigt senaste gången den tändes och ljusen hade brunnit ner alldeles för långt och jag min Stolla trodde att jag kunde dra upp stumparna med en korkskruv... som tur var var jag försiktig när jag drog, annars hade jag haft hela ljushållaren i korkskruven... Phu... I år är den fylld med en röd pappstjärna som skär sig lite lagom med den rosa julstjärnan som står på bordet och en liten ljusslinga med silvriga små bollar...
 
 

 
 
 

Följ min blogg med Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Tyckte också F var svårt. Tänkte också lite på eld. Fast valde något annat. Har också en sådan ljusstake är så nöjd med den. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så fin ljusstake. Jag har helt glömt bort det juliga i utmaningen. Tack för påminnelsen lovar att F ska bli mer julig;)

  Fin dag på dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Kul med fotoutmaning, nästa gång kanske jag hoppar på. Denna gång kikar jag bara runt lite och ser på alla fina bilder som tagits.

  SvaraRadera
 4. De ljusstakarna är verkligen superfina! Vilken tur att du hann stoppa innan det var försent :)
  Härligt bidrag. Mitt kommer om en liten stund.
  Önskar dig en riktigt mysig helg!
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Ja det där med julinspiration tappade jag också bort:) Men ska också försöka bättra mig.
  Det är minsann ganska knivigt ändå;)

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!