Bloggutmaning | H...


 
 
H som i H Y A C I N T blev H som i H A R M O N I...
 
 
Ja efter gårdagens tråkigheter och skriva-av-mig-inlägg här på bloggen så måste jag nog ändå säga att det har vänt en smula. Helt plötsligt som en blixt från en klarblå himmel kommer en dag som är så varm och mjuk och behaglig och trevlig och bara så underbar. Det är knappt jag kan tro att det är sant. Alltså på riktigt. Vi sitter med var sin kopp te och nattsuddar och sammanfattar dagen och vi vet att en dag inte gör en sanning, men i alla fall. Vi  njuter.
 
 
Så mitt bidrag blir harmoni, med kroppen avslappnad och med varm positiv energi omkring mig så känner jag att varje stel liten muskel i kroppen slappnar av, mungiporna åker upp och  jag kan andas ut. Djupa andetag. Långsamma och avlappnande.
 
 

 
 
Samtigt som lugnet har spridit sig här hemma så kommer doften av hyacinterna, det går inte att komma ifrån, jag har gått totalt banas i år... så nu har jag planterat de senaste, lila tillskotten, i glas och placerat ut i vår lilla kontorssmatt...
Men som sagt, jag njuter, av hyacintdoft och att kropp och knopp fått lite tid till återhämtning... 
 
6 kommentarer:

 1. Låter härligt, men jag tycker ditt inlägg var väldigt bra igår. Det är så befriande att läsa att någon annan också krigar för samma sak som man själv gör. Hyacinter och harmoni, det går hand i hand tycker jag.
  Det är harmoni man vill ha denna tiden med hyacintdoften som bakgrund.
  Önskar dig en fin dag!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Hyacinter är verkligen härliga och harmoniska. Skönt att det känns bättre idag. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Skönt att du har mer harmoni nu. Älskar också hyacinter. Fina bilder. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Hyacinter och harmoni, viktiga saker! Det ena med mer julfaktor och det andra så viktigt alltid.
  Tur att du fick ur dig igår, det behövs också ibland och det kan hjälpa mycket att inse att vi inte heller alltid är ensamma om något. Många brottas med samma problem och så går vi där i våra små världar och tycker att det kan kännas oöverstigligt. Så ibland kan det hjälpa med att bara få ösa ur sig lite, kanske få lite respons och bara känslan av att vara övertygad om jag just nu strider för rätt sak.

  Ha en fin dag!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 5. Hyacinter är ett perfekt H. Älskar Hyacinter;)
  Fin kväll på dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!