Bloggutmaning | X...

 
 
 
 
 
X - M A S
 
 
Julen är här nu, efterlängtad och kort. Jag anser mig ha turen att slippa dela upp julafton och fara runt som en tok med familjen inpackat tillsammans med paket o mat o annat i bilen på själva julafton. Vi delar helt enkelt upp julen på alla dagarna, julafton, juldagen och annandagen och jag är tacksam för det.. Det blir så mycket mer tid tillsammans och så otroligt mycket mindre stress.
 
 
Ett av mina minnen från när jag var liten är att julen gick över så fort, det var så mycket väntan och förväntan och ännu mer väntan och så kom dagen och var över lika fort... Jag hoppas väl att julen ska känns lite mer uuuuutdragen för våra barn, när vi firar den i flera dagar och att barnen också ska känna det som en liiiite mer avslappnat helg o tid tillsammans med dem vi tycker så mycket om...
 
 
Jag hoppas som sagt, men kan ju så klart inte veta.
 
 
 


3 kommentarer:

 1. Så mysigt med mycket firande. Här vilar vi ut efter en intensiv och mycket lyckad julafton. Ha en fin juldag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Det är så viktigt att hitta sitt eget sätt på jul så det blir lugnt och alla kan vara med och njuta. Vi har också dragit ut det på alla dagarna men idag på juldagen så är det lugnet som råder i detta huset. Krigaren hinner med att gå igenom sina klappar i lugn och ro.
  Önskar er en mysig fortsättning på julen!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Hoppas julen levde upp till dina förväntningar, tyvärr brukar tiden gå extra fort när man har det bra:)! God fortsättning!

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!