Bloggutmaning | U...


 
 
U T A N  S N Ö
 
 
På östkusten intet nytt, ingen snö att rapportera! 
 
 
Jag hade hoppats på snö det erkänner jag och jag slutar inte hoppas...  Jag har kollat in väderprognosen och det finns en liiiiiten chans att det blir snö. Jag säger då det. Om det blir så, ja då blir jag nog gladare än barnen. Eller nja, inte gladare än Inez, hon har ju dragit fram pallen till fönstret var och varannan dag och frågat om det kommer någon snö... så hon kommer väl bli galen av lycka. Jag också. Tänk vilken lycka... snö, minusgrader och att krama ihop något vitt och kallt till en boll - lycka för mig!!
 
 
Håll nu tummarna är ni snälla!!!
 
 
 
 
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Här håller vi också tummarna på snö. Det bara regnar nu. Fin bild. Tack för din fina kommentar hos mig. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hoppas också på snö. Och du kan ge dig på att det första jag ska göra är att kasta snöboll, på pälsbollen om inte annat=))
  Kör snödansen idag så får vi hoppas på att det öser ner ikväll.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Här har det kommit lite snö i natt, bara lite men det gör allt mycket ljusare ändå. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Här snöade det en stund igår, barnen blev som galna. Tyvärr övergick det snabbt till regn och i natt har det regnat rejält. Enligt prognosen kommer det bli snö på juldagen här, så jag hoppas att prognosen räknat fel på en dag;)

  Fin dan för dan före dopparedan
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Nog skulle det vara fint med lite pudersnö till jul, men här i Skåne brukar snö innebära kaos, så det är inte lätt att veta vad man ska hålla tummarna för.
  Älskar din bokstavsutmaning, även om jag själv inte hinner delta. Hoppas den återkommer inför nästa jul för nästan varje dag har det dykt upp idéer här på dagens bokstav.
  Idag skulle det ha blivit en härligt röd keramik uggla som jag såg i en blomsteraffär igår!
  Kram M.E

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!