Bloggutmaning | G...

 
  G O F I K A...


Lussesemla! Alltså vilken bra grej, åt min första och jag kan lova att det inte kommer att bli den sista... och den var så otroligt välbehövd den där lilla söta, ljusgula rackaren... den senast tiden har varit aningen full av bekymmer och jag kan nog inte sätta ord på hur det egentligen känns eller är här hemma, men jag hoppas att det kommer en vändning... Till dess förbereder jag jul o annat med att unna mig allt det som jag tycker om och som får mig att känna mig gladare, lättare och samlar på mig all den energi jag kan!


 
 
 
 
Blir en förberedelse för julen, boostar min julkänsla och får energi till att göra det jag vill göra... så ett dubbelbidrag, både till min egen utmaning och Fotoutmaning vänner emellan... fler bidrag hittar ni här och här!
  
 
 

11 kommentarer:

 1. Så gott med gofika. Du fick ihop det till två utmaningar. Det gjorde jag också. Det är kul att klura så det funkar. Fint bidrag på båda. Hoppas allt rättar till sig för dig. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Gofika är gott:) Men njae, de där hoppar jag nog över och tar något annat.
  Bra att du unnar dig allt som du tycker om! Att vara snäll mot sig själv är extra viktigt när det stormar kring en. Jag hoppas att allt ordnar upp sig snabbt och att du får lugn och ro.

  Ha en fin söndag!
  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
 3. Åh så gott! Semlor är gott och saffransbullar är gott så detta måste vara dubbelt så gott ju. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Gofika är det där guldskimret över allt det vanliga. De där lussesemlorna såg väldigt goda ut. Härliga bidrag :) Det är jobbigt när det är mycket som rullar runt hos en. De behöver man gofika för att må bättre. Önskar dig en fin 2:a advent.
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Har aldrig ätit lussesemla, men det låter ju fantastiskt! Både semlor och lussebullar är ju supergott så det här måste ju vara grymt! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 6. Låg faktiskt och tänkte på semlor i morse men lusse semla var något nytt. ser gott ut. Camilla

  SvaraRadera
 7. Men vad fiffigt, lussesemlor! Jag som alltid tycker lussebullar är lite torra och trista, ingen kan väl misslyckas med mandelmassa i och grädde på:)?! Och vilken jättefin dubbeltolkning!

  SvaraRadera
 8. Gillar ordet gofika! Det ser jättegott ut! Saffran och mandelmassa passar bra ihop. Önskar dig en trevlig andra advent! Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Så smart med lussesemla. Verkar vara en god kombo.

  Fint bidrag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 10. Gofika är fint det :) Det låter som att du har det lite jobbigt just nu och jag hoppas att allt ordnar sig och skickar en stor kram till dig.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Sååå gott det ser ut och så mysigt med gofika! Kram Lotta

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!