Bloggutmaning | Julfavorit...


 
 
J U L F A V O R I T
 
 
Det här är Inez kalender. En julklapp från hennes moster på hennes första jul. Den är så F I N. Så fin att jag blir varm i hjärtat. Den är så mycket mer nu än en julklapp och en fin kalender, den är så mycket mer. Den är en minnesskapare - japp, jag hittade på det ordet :) men så är det, den skapar små fina stunder som blir till minnen för mig och för den finaste lilla människa jag vet. Som gör julen sådär förtrollad som jag vill att den ska vara.
 
 
 
 
 
De där små stunderna när vi sitter och tittar på de små askarna och tittar på siffrorna, plockar bort den tomma bredvid och tar upp dagens ask. Förväntan. Glädje över ett par mimmi-trosor med hjärtan och den lilla besvikelsen över hårspännen och kommentaren till dem - "kan ha i mojon mamma, i mojon!"
 
 

 
 

 


5 kommentarer:

 1. Vilken trevlig jufavorit. Jättefin kalender. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt ord. Minnesskapare ;) ett ord man blir glad av. En fantastiskt vacker kalender är det också. förmodar att den kommer följa med henne hela livet.

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Vilken fin julfavorit! Jag sydde en klappkalender med korsstygn, men den används ju inte längre ... kanske barnbarn en gång i tiden?

  Ha en fin dag!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 4. Vilken underbart söt julfavorit!! I mojon ;) Ja det är mycket som kan bli i mojon. Så härligt inlägg, jag blev bubblande glad när jag läste det.
  Önskar dig en fortsatt fin dag!
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Gullig och fin favorit. En som kommer att följa med genom tiderna.. Kraaaam Ppia

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!