Bloggutmaning | V...

 


 
 
 
V I T A S T E  V I T T
 
 
I år fick jag till det eller hade turen på min sida - Våra amaryllisar blommar till jul! Kul!
 
Jag vita blommor i år, vågade mig på en amaryllis med lite rosa streck allra längst in i blomman. Annars vita. Jag tror att det är det undermedvetna som signalerar att jag behöver lugn o ro omkring mig.... eller jag vet inte... men de är i alla fall otroligt vackra och rogivande de där stora stolta blommorna - underbara finingar!
 
 
...och på morgonkvisten, med solen som går upp utanför fönstret, så blir det snudd på magiskt.
Tänk så mycket vacker som finns omkring oss...
 

 
 

5 kommentarer:

 1. Så vackra de är amaryllisarna. Jag har också nästan bara vita. Gillar dem mest. Fina bilder. Ha en fin lillejul Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Amaryllis är så otroligt vackert. Här missades att köpa någon och när vi var och handlade igår så struntade jag i att köpa någon. Alla amaryllisar ute i affären är ju i knoppstadiet och man vill ju ha dem blommandes på själva julafton. Så här får jag njuta av din amaryllis istället.
  Fin dag önskar jag dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Vansinnigt vackert . Vita blommor gillar jag kanske jag också behöver lugn och ro då. Ha en riktigt fin dag och en God Jul! Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra bilder! Visst är vitt vilsamt! Vita tazetter är otroligt vackert, det har jag i köksfönstret! Och så har jag mörkröda amaryllis som matchar mina naglar:)!

  SvaraRadera
 5. Vi fick en amaryllis, randig, vid Lucia men den står fortfarande i knopp så jag köpte en vit snittamaryllis igår för ynka 39:-. Den kommer att ha öppnat sig fint imorgon:)
  Underbara bilder du bjuder på! Och vitt är vilsamt. Vår gran är klädd i vitt och silver i år, med något inslag av ljusaste blått.

  Läste ikapp här hos dig och skickar dig många, varma kramar och hoppas att du får en fin jul! Sorg behöver nog sin tid och vi måste få ta det i vår egen takt och på vårt eget vis.

  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!