Inez in action!

 
En helt vanlig dag med Inez!
 
Först lekte vi en lång stund med en toarulle. Fantastiskt skoj. Det kan ju bli så in i hela friden många bitar av det där spännande pappret som liksom ringlar och smiter. Fascinerande att se de där små fingrarna och händerna plocka med pappret, rycka i det och kasta tussar omkring sig.
 Mycket fascinerande!
 
Men höjdpunkten var nog ändå att hitta mjölpåsen i skafferiet. Att släpa den läckande påsen genom kök och vardagsrum. Peta och pilla på den. Riva upp påsen ordentligt så att man kom åt det där mjuka, lena, torra mjölet. Å så in i munnen. Mums! Och helt plötsligt fanns det mjöl överallt och min lilla tjej ser ut som sockerbagaren. En av favorti-sångböckerna här hemma. Mysigt.
 
Som sagt, en helt vanlig dag!


4 kommentarer:

 1. Jag både gillar och kommenterar, underbart med dom små liven som utforskar världen:)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rart!!! Det gör mig väldigt glad. Ja nog utforskar hon alltid :-) tur att det kommer en natt varje dag!!!

   Radera
 2. Satt just och undrade vad jan kunde köpa som present till Inez och tänkte på dockor och PlayDough, spel och fina klänningar... Inser nu att en påse mjöl är allt som behövs för att underhålla en 1:åring...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja det behövs inte så mycket. Just nu leker hon med tandkrämstuben, den är ju så spännande att vända på, klämma på, bita i... o så kan man vända på den, o bita i den...o bara titta på den o ta en promenad med den. ja du förstår :-)

   Ni borde träffas :-)

   Radera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!