Vilken dag!

Alltså idag, vilken dag!
Idag har det hänt så mycket att jag inte kan komma på i vilken ordning jag ska berätta på..
 
men OK,
Första delen av dagen var ungefär som vanligt. Eller nja, det vaknades ju väldigt tidigt, så förmiddagspromenaden blev tidig morgon promenad. Jag mötte till o med min kollega Berit (som jag skulle träffa senare på dagen). Hon var på väg till jobbet och klockan var strax efter sju. Det roliga var nog att hon inte kände igen mig. Eller det tog ett tag. Lät märkligt när hon berättade det senare, men helt naturlig om jag tänker på vad jag hade på mig: Blåvit-rutiga pyjamasbyxor, knallröda löpardojor, en cerice fleecetröja, en brun stor stickad halsduk och över det en stoooor mörkblå jacka! Jag såg ut som en fågelskrämma :-)
 
På vår andra promenad sa Inez Voff Voff till hundarna vi passerade. Eller mötte. Eller såg på håll. Mycket voffande blev det.
 
Så skulle mannen ha herrmiddag så jag o Inez fick fly fältet när han kom hem. Så off o iväg på restaurang. Inez åt bröd för 100-lappar. Hon gick säkert ett par kilometer och charmade var o varannan gäst. Full fart. Å till råga på allt, så tippade servitrisen tallrikar över gästerna och krachen var öronbedövande!! Men det tippades inget över oss! PHU!
 
Vi tog en tur ut till min mor o far och jag höll på o smälla av en smula. Min lilla tjej kan göra slängpussar. Inez o min mamma stod mitt emot varandra och kastade pussar som aldrig förr. Gissa om jag smälte!
 
Å så bara några små saker kvar, dricka ur glas är svårt när man är ungefär ett år men vansinnigt kul. Ett klädbyte på sin plats. Min lilla tjej fick åka hem i min gamla tröja.. alltså från när jag var liten. Behöver jag säga att den var orange och brun?
 
Just ja, en sak till. Hittade mitt gamla kort från BVC, visade sig att när jag var i Inez ålder var jag 4 cm längre och vägde 2 kilo mer... TJOCKIS!
 
Just ja, det också - vi kraschade herrmiddagen!
 
Nu, om ni fortfarande läser, säger jag
TACK & Go'NATT!

2 kommentarer:

 1. Vad härligt du skriver! Det låter som ni haft en fin dag :-)

  Tror herrmiddagen blev extra trevlig för att ni kom tidigare!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hörde att det var lite kaos;) och att du inte fick sitta många minuter på restaurangen! Man har alldeles glömt bort hur det är med en 1-åring:)

  Ha en fin helg!
  Kram Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!