FABRIKEN - SÖNDAGSBILDEN!

Fausto Coppi & Gino Bartali, Tour de France
Oj, vad det kan hända grejer på en och samma dag! Fniss. Det roligaste igår var nog när Lindas dotter, Ellen, bad att få prata med mig i telefon. Först, så klart, vanligt artighetsprat som Vad gör du? och Hur mår du? men sedan, precis innan vi ska avsluta samtalet, så säger hon med högtidlig röst;
-Tanja, du vet väl om vad du inte får glömma bort?
-Ehh, njaee svarar jag!
-Att vi ska gifta oss! Hej då!
RART!!! 
Tyvärr avslutades gårdagen med att Inez fick ordentligt med feber, 40,5 grader och det höll i sig hela natten. Varm som bara den och alldeles trött och matt men ändå försökte hon hålla humöret uppe! Idag har fabern gått ner en smula, men vi tar det lilla lugna här hemma!
Bilden då?
Jo, den ska upp på någon av väggarna här hemma. Min Tour de France-galna man har beställt hem den och visst, den skulle passa perfekt i en svart ram här i vårt vardagsrum. Ganska snygg är den och den får en samtidigt att tänka till... på bilden syns nämligen ärkerivalerna Coppi och Bartoli, som under en vansinnigt varm dag på Touren delar vatten. Någon tog en bild och fångade ögonblicket då den ena erbjuder den andra att dricka ur hans flaska. Fred en kort sekund. Stridsyxan grävdes ner. Det har jag lärt mig att ta efter...
Senare när man insåg att det fanns på bild, började bråket om vem som egentligen bjöd den andre på vatten! Men det är en helt annan historia!
För fler söndagsbilder, kika in på Fabriken!

3 kommentarer:

 1. Ha vilken historia! Det gjorde bilden värdefull på ett speciellt sätt! Dessutom ÄR ju svartvita bilder riktigt snyggt!

  Hoppas att febern snart är ett minne blott och jag hoppas du får en fin vecka // tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har blivit nykär i det svartvita. Tycker att det är helt fantastiskt :-)
   Cykelhistorian är smått galen, men kan lära en smula!! Det gillar jag.

   Win-win liksom :-)

   Radera
 2. Oj, vilken bild! Snacka om att ha kameran "at the exact moment". Gillar den!

  Hoppas febern fortsätter att gå ner! Och Ellen...vad söt kommentar.

  KRAM!

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!