Nu är jag ledsen!

 
Idag var helt enkelt inte min dag. Inte alls min.
Jag tappade bort en grej..
 
Det hela började nog för ett år sedan, inte exakt men på ett ungefär. Då tappade jag antagligen mitt minne, det var så det började. Sedan har det fortsatt.
 
Av min fina vän, vi kan kalla henne C, fick jag låna ett amningsskynke. Ett riktigt fiffigt sådant. Som ett förkläde men med en liten ståltrådsstärkt krage som gjorde att man fick en fiffig öppning ner till sin bebbe! Och kunde amma liksom lite privat även när man var ute... Hur som helst, det var en fiffig grej som jag råkade lämna på en hamburgerrestaurang. Typiskt. Å så var det borta. Jag ringde o frågade, men suck ingen lycka.
 
Nästa sak att tappa bort var en liten giraff i gummi, Sofie heter den ju och är en mycket uppskattad leksak här hemma... Har ni små barn, så skaffa en sådan, Giraffen Sofie är fantastisk. Hur som. På tur i affären & på stan i Arvika och så vips var den bort. Vi åkte runt där vi hade varit, ringde till affären. Höll tummarna. Men icke, Giraffen Sofie borta. Suck nummer två! Jag fick köpa en ny...
 
 
Ja men allt detta borttappande slutar inte här, nej för sjutton! Är det något som jag har blivit bra på, alltså grymt bra på, så är det att tappa bort saker. Gärna sådana som jag tycker väldigt mycket om. Som här om veckan, när jag gick en promenad och när jag kom hem upptäckte att jag tappat vår fina fina fina filt. Filten från Lexington, present från min vän C. Suck nummer tre. När jag kom hem, eller så fort Jocke kom hem, tog jag cykeln och cyklade runt där jag gått.. Å hittade filen, det finns underbara människor där ute. Jag erkänner; jag fick tårar i ögonen..
 
Å så idag...
Gick till affären för att hämta ut ett paket som kommit. Min fina (tror jag) blus. Fyndet, eller ja, en halvdyr blus från DAY men med en bra rabatt och i allra finaste brunt. Tänkte jag skulle passa mig bra. Så paket uthämtat och på promenad hem, si så där två kilometer.
Väl hemma ville jag väldigt gärna öppna mitt lilla paket.
BORTA!
Jag måste alltså ha tappat det någonstans mellan affären o hemma. Ner med Inez i vagnen igen, på med regnskyddet, på med gummistövlar eftersom regnet fullkommligt vräkte ner och så promenad tillbaka... ända till affären. Genomsur!
SUCK!
Hittade det inte... o det fanna inte i affären heller... o jag frågade till o med.
Paketet borta.
 
Jag surar resten av kvällen!

Men en rolig grej - jag har gått med ett örhänge på mig hela dagen. Alltså jag glömde sätta i det andra. Ganska kul! 
 

4 kommentarer:

 1. men hoppsan sa vilken dag!!
  hoppas det vänder asap och att morgondagen blir tvärtom!

  kul att du också gillade bilden på ivar-hyllan.
  jag vet att den har funnits ganska länge, men aldrig någonsin har jag lagt märke till den. inte förrän nu när jag såg den på den där fantastiska bilden!!

  ;)

  ha en skön kväll.

  SvaraRadera
 2. Jag tror det är att man har mycket omkring sig! Jag kan också känna att saker och ting försvinner...och jag förstår inte riktigt hur.

  Trist under alla omständigheter!

  Hoppas du har det andra örhänget i säkert förvar....

  SvaraRadera
 3. Skrattade högt när jag läste det här... Sorry :-)

  SvaraRadera
 4. Hahaha jag beklagar verkligen att du ska råka ut för allt detta men det var kul att läsa :))

  Kram!

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!