ENERGIGIVANDE!

 
En promenad bland villorna i staden blev det igår. Då så underbart skönt, idag inte ens i närheten av behagligt och kanske inget jag skulle få för mig att göra. Regnet hängde grått i luften även om det under en kort period såg ut att kunna bli en solig dag så kom regnet sådär lagom när det är dax att ta en promenad hem från jobbet.. så det blev ingen promenad!
 
Men igår, när jag tog min promenad, med ben som skrek av träningsvärk efter lördagens galna träningspass, så kom jag att tänka på en av mina favoritbloggar och slogs av hur mycket vacker som finns runt om mig, varje dag, steg och alldeles runt hörnet. Det finns i en klippt häck som blickar ut över strömmen, det finns i en klarblå påbudsskylt och en villa gata i min hemstad. Runt omkring mig finns så otroligt mycket vacker och ja av den anledningen kom jag att tänka på Lotta med bloggen Charmigt sa Charlie, så jag erkänner jag gjorde en roadtrip i min närhet och knäppte bilder med min mobil och njöt en smula. Eller förlåt mig en smula, nej för sjutton jag njöt till max!
 
Så idag mina vänner får ni ett tips om en energifylld blogg. En av mina absoluta favoriter och som alltid bjuder på underbara bilder och kloka, varma ord. Titta in hos Lotta, ni kommer inte att bli besvikna! Möjligtvis beroende :-)

 

2 kommentarer:

 1. Det där gjorde mig faktiskt glad :-) Kan nästan känna vår-lukten i luften... Häääärligt!

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer, Lottas blogg är beroendeframkallande! Jag bara drunknar i hennes bilder och hon fångar stunden så fantastiskt:)
  Men du har också en fin blogg, inget snack!

  Lite lustigt att du också just nu har samma tanke som jag, det där att se sig omkring hemmavid ... mitt inlägg drar väldigt mycket åt det hållet också:)

  Ha en fin vecka!
  Kramar
  Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!