SÖNDAG & BILD & LUGN!

 
Söndag och städning pågår. Eller städningen har inte börjat riktigt än, just nu plockar jag febrilt undan på de saker som inte ligger på rätt platt och jag förundras över hur många de kan vara. En och annan suck pyser ut mig och kanske att jag rynkar på näsan åt en och annan upptäkt, men det hör nog till. Jag har det bra, ensam hemma och pysslar så att det blir fint.  Det gillar jag. Har tänkt viga hela dagen till det. Den där härliga känslan när allt är tippelitipp topp driver mig, så fint det kommer att bli. Belöningen får jag när jag klar och äntligen får placera ut lite nytt hemma-pynt i form av nya voluspa-ljus! Just ja pch städningen är också en belöning, jag har ju äntligen fått tummen ur och beställt underbara städprodukter av märket Maison Belle, miljövänliga städprodukter. Den här dagen känns snudd på lika magiskt som julafton!
 
 Håll i hatten, här ska städas!
 
Påminner om tävlinen, den pågår till och med i morgon!
Vad du kan vinna, L:A Brukets tvål, Mörk Vanilj.
 
Tävlingen hittar du här!
 
Söndag, innebär söndagsbilder på Fabriken!
 

3 kommentarer:

 1. Oh, städa med Maison Belle gör verkligen tråkiga så mycket lättare!! :)

  SvaraRadera
 2. Underbar känsla när man kan pusta ut i soffan o allt är skinande rent. Ha en fortsatt härlig dag bland dammtrasor o Maison Belle (som luktar mmmm). Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Tycker om tavlan! Jag håller på att måla el tapetsera väggarna i vardagsrummet vita. De har varit terrakottafärgade sedan vi flyttade in men nu ska de äntligen bli vita. När det är klart blir det mycket kul att hitta något att ha på väggarna. Härligt med nystädat!! Underbart att känna den känslan :)

  Kram, ha en bra vecka!

  Ann-Louise

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!