HÄRMAPAN!


Det bor en härmapa inom mig. Antagligen för att jag ibland har en smula svårt att komma på exakt vad det är jag tänker att jag ska hitta på att göra. Ja ni förstår hur jag menar? Jag ser en bild på någon i en tröja, blir inspirerad och så skaffar jag mig en likadan eller snarlik. Jag går förbi en trädgåd och får en idé om min plantering på framsidan. Jag vill pyssla mer och tittar in på Pastill och blir inspirerad. För ett tag sedan så inspirerad att jag satte igång en virkning. Alltså på riktigt. Jag har väl inte virkat sedan 1-årsåldern när jag förundrat följde min mammas kvicka fingrar när hon virkade allt från grytlappar till mormorsrutor till kofta.
 
Men så var jag igång. En flodhäst skulle det minsann bli. En gul och orange för det var det garn som fanns här hemma och var virkbart. Så här är resultatet, alltså mitt resultat. Min alldeles egna underbara Flodis.
 
HÄR hittar ni orginalet och en alldeles fantastiskt fin Flodis!
och vill du se fler Härmapor kikar du in på Sveas punkt!
 


3 kommentarer:

 1. Jättefin och så kul att du vill vara med i Härmapan!! Fin kväll på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju länge tänkt att vara med, men liksom alltid missat det med en dag eller två eller tre. Tycker att iden är superskoj!!

   Radera
 2. Hejsan! Vilken supersöt liten flodis och jag gillar sjalen, måste leta efter en sådan :) Ha en fin söndag, Karin

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!