TORSDAGSTEMA PÅ FABRIKEN..

 
Torsdag och det betyder TEMA på Fabriken.
 
Min moodboard för April vet jag inte om den är helt regelrätt, men det enda som jag får upp i mina tankar när jag har funderat på temat är ginstkvisten som slagit ut i en vas på köksbordet. Det där färggranna spretiga spektaklet som fullkomligt lyser starkt som solen och sänder ut energi i hela huset är det något magiskt med. Alltså på riktigt! Jag vet inte varför det inte har tagits in mer och fler och korta och långa och spretiga kvistar av ginst och satts i en vas tidigare?!
 
Efter några intensiva dagar i Stockholm är jag nu tillbaka hemma. Tittar jag tillbaka på dagarna inser jag att det finns en del saker som jag värdesätter oerhört högt, som jag inte accepteras att det tullas eller fuskas med och att jag har vansinnigt svårt när någon inte uppfyller det som för mig är rena självklarheter. Jag inser att jag är envis som en åsna eller oxe och tar mig en funderare på om det är något jag kan lära mig av mötet som var. Om mig själv. Mina tankar. Om andra.
 
Ikväll tar jag på mig funderarmössan och undrar hur i hela friden löser alla andra i världen saken när något man känner så starkt för ignoreras av någon i närheten? som man måste ha någon form av relation till? Hur gör Ni?!
 
Nej nu, en titt på min ginstkvist och sedan marsch i säng.
Kika in på Fabriken för fler torsdags-tema-tolkningar!
 3 kommentarer:

 1. oj det är en svår situation. hoppas att nattens sömn gav dig mer klarhet. iblnad kan det räcka med att sova på saken och få lite distans för att det ska lösa sig. Önskar dig en toppenlördag! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Gillar gula blommor och vilken härlig kvist du hade plockat in, en sådan buske vill jag också ha. Ha en härlig helg Karin

  SvaraRadera
 3. Håller med Nilla...jag brukar hitta min lösning när jag får fundera lite. Kanske du kan prata med någon du har förtroende för? Jag brukar förankra mina tankar så jag vet hur det "landar" om jag tar det vidare.

  Ha en härlig helg!

  KRAM

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!