DET KOM ETT PAKET! 
Jag älskar paket OCH överraskningar! Jag gillar den där barnsliga känslan som lockas fram i mig när jag ser ett paket som är till mig, eller när jag anar att det är något på gången eller när jag till och med blir förvarnad om att jag ska få ett paket - helt enkelt jag gillar paker och jag gillar överraskningar.
 
Så på Valborgsmässoafton var jag och hämtade ut ett brunt paket som innehöll ett alldeles fantastiskt fint paket, men silversnören och ett älg-kort med en underbar hälsning på! En spontan-present från en blogg-kompis tillika en av mina tidigare arbetskamraters fru - Suz, vilken grej! En miljon tack för denna fantastiska present. En supersnygg burk (visste du att jag gillar burkar?) som jag nu måste fundera ut om jag ska ha te i, eller om det ska vara mitt hemliga godisförråd eller om det ska vara välling i... jag får fundera en smula. Men det var inte allt, nej ett frökort och med de sötaste ugglorna jag sett fanns också i paketet! Så otroligt fint!
 
Jag är rörd!
 
Att det här med att blogga gav så mycket som det gör hade jag inte en aning om när jag skrev mina första rader på Tatjanis. Nej, jag vet inte vad jag hade föreställt mig, men inte trodde jag att jag skulle få rara mail, vänner som det känns som att jag känt i en evighet eller paket. Nope, det hade jag inte med i beräkningen. Men jag är glad, otroligt glad att jag gör det här och att jag får uppleva allt detta fantastiska!
 
Men, tillbaka till Suz!
En riktig feelgood-bloggare som jag varmt kan rekommendera, så mycket kloka ord och tankar blandat med vardag. Gör ett besök vettja, kika in här! 
 
Å när ni ändå är där så kika in i hennes nyöppnade webbutik!


2 kommentarer:

 1. Åh fina du, du är så värd ett paket på posten! Det var så lite, bara roligt att göra någon glad:)
  Jag har själv blivit överraskad några gånger från bloggvänner och jag tycker det är ett så fint sätt att uppmärksamma varandra lite extra. Och jag vill betona att vi inte ska känna några krav, det har jag lärt mig;) Men stort tack för att du länkar till mig och stöttar mig i mitt försök till en liten företagsstart:)

  Ha en fortsatt härlig helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!