SÖNDAG!

 
 
Vilken söndag vi har haft här hemma. Jocke har visserligen inte varit hemma på hela dagen utan cyklat si så där exakt 15 mil (?!!) men jag och Inez har minsann njutit söndag för hela slanten!
 
Vi började med ett rejält bad, med hopp från badbaljan och plask och ett näst intill översvämmat badrum. Sedan tog vi oss en tur till apotek och blomsterhandlare för att köpa en morsdagpresent till min alldeles fantastiska mamma.
 
Sedan blev det minsann morsdagsfika och ut på äventyr i köpcentrumet och fika för att avsluta dagen med en snabbvisit hos bästa vänner. Phuuu, nu är jag snudd på slut och eftersom Jocke är tillbaka räknar jag  nu iskallt med lite morsdagsuppvaktning. Ost och vin är beställt och jag tror bestämt att det får bli ett fotbad också...
 
Söndagsbild är ju självklar på en söndag och det från bli från baksidan som är temat för dotoutmaning vänner emellan! Så igår när kvällsolen sken alldeles fantstiskt på vår baksida passade jag på att ta några bilder på lite av det gröna och sköna som finns där. Mitt bidrag till fotoutmaning vänner emellanKika in hos Maria och Kristina för mer vänner-emellan-inspiration och på Fabriken för fler söndagsbilder!
 
Ha en fin kväll alla fina!!!
 

2 kommentarer:

  1. Fina bilder på er baksida! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder! Ni ser ut att ha en härlig baksida.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!