TEMA FABRIKEN - PÅ MATBORDET!

 
Torsdag och återigen dax för ett nytt tema på Fabriken!
På matbordet. Jag var på vippen att fota mat och fika och porsling, men hejdade mig i sista sekunden när jag hittade de här torra kvistarna från fjolårets kryddodling. Tror bestämt det är Oregano, men jag kan minnas fel. Hur som helst blev de torra kvistarna alldeles fantastikt vackra och ett fint avbrott mot allt grönt runt omkring mig :)
 
En annan härlig sak som stått på matbordet idag är ju LOKA med den alldeles fantastiska smaken Strawberry Icecream. Jag skojar inte när jag säger att den smakar precis som GB jordgubbsglass när den är som bäst, när glassen smält en smula så att man kan vispa runt den med skeden så att den mer liknar mjukglass och gör toppiga figurer. Precis så. Som sommarminnen från förr. Så smakar den.
 
Jag hoppas att ni alla har en underbar torsdagskväll, nu ska jag straxt knyta mig. Massage, lite knak och några nålar har gjort gott på rygg och nacke och nu känner jag mig mer än trött. En väldigt skön känsla. I morgon kommer veckans bästa dag, fredag. Som jag längtar. Men först, kikar jag in på Fabriken och blir en smula inspirerad, kan varmt rekommenderas!
 
Go'kväll!


3 kommentarer:

 1. Fint på ditt matbord! Gillade ljusstakarna!
  Kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är fina. Blåa från början, i glas, som jag spraymålat svarta... gillar dem skarpt ;-) Kram Tanja

   Radera
 2. Lät skönt det där med massage men jag läste fel på lite knak och tyckte först det stod knark😀 kram Nilla

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!