#glädje...


 
 
 
G L Ä D J E
 
 
 
Det är fortfarande lite tekniska problem här bakom spakarna och det får blir en bild som redan visats, om än på Instagram, men vad gör det. Det är ett så vackert litet träd, fullt av ljus och hjärtan som fyllde mig med glädje direkt när jag såg det. Det är ju bara så gulligt.
 
 
Vi har tillbringat några dagar hos mina svärföräldrar och idag bär det av hemåt. Med tåg. Värsta äventyret. Jag och de två små trollen ska ta tåget hem och jag laddar med pysseltidningar, film o lite annat till Inez och så får det bli lite majsringar till Jill. Håll tummarna för att vi kommer på som vi ska och att resan går bra. Jag vill ju inte orsaka några rubriker 'Mamma glömde barn på perrongen' eller 'Mamma kvar på perrong'... som sagt håll tummarna.
 
 
Å en annan sak som ger mig glädje, är den här utmaningen och att ni är med. Det gör mig så glad och det är så kul att få se era bidrag o läsa era kommentarer. För att inte tala om er andra som tittar in här och ni runt omkring mig.
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

 1. Fint inlägg om glädje. Håller tummarna att ni kommer väl hem. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du höll tummarna, det blev en god tur hem. KRAM KRAM

   Radera
 2. Mysig bild! Klart ni fixar tåget:)
  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gjorde vi. Lite orolig var jag allt. MEn dig bra och blev en bra resa :)

   kram

   Radera
 3. Vilket fint hjärteträd. Det skapar glädje. Hoppas att er tågresa går bra! Fin tisdagskväll till dig. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det ett fint träd :) jag blev lite småförälskad i det. Resan gick väldigt bra, bättre än jag vågade hoppas på :)

   kram - Tanja

   Radera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!