#julklapptillmigsjälv...
 
J U L K L A P P  T I L L  M I G  S J Ä L V
 
 
Den borttappade teadventskalendern är tillbaka. Hittat och äntligen får jag njuta av min julklapp till mig själv. För det är verkligen den absolut härligaste julförberedande saken att ha hemma. I alla fall för en smått galen tedrickare som jag är...
 
 
Men den var ju försvunnen under ett par dagar, eller veckor och jag slet mitt hår och började misstänka att någon snott den - hur knäppt är inte det? Jag hade letat igenom alla skåp, noga, väldigt noga, alltså på Tatjanis-vis och det är alltså riktigt bra. I den här familjen är det jag som h i t t a r bortlagda saker och som vet på vilken hylla i kylskåpet barnmatsburken står. Men, min teadventskalender försvann spårlöst och när inte ens jag hittar den så måste den ju på något sätt ha hamnat utanför huset...
 
 
Eller...
 
 
Det var en dag när mannen kom hem med amaryllisar och jag började leta vaser eller snarare provade alla vaser vi hade, som jag plötsligt såg den. Eller omslagspapperet som den hade. Den låg i ett skåp som jag stående på en pall hade inspekterat grundligt... nåja inte så värst grundligt får jag väl erkänna.
 
 
I en trälåda med godis hade jag lagt ner min julklapp till mig själv... gissa om jag blev glad när jag hittade den - och i och för sig, lite orolig för att min superkraft försvunnit.
 
 
 
Min julklapp till mig själv, blev en te-adventskalender som kom bort men som nu är äntligen är tillbaka!
 
 
 
 
 


2 kommentarer:

 1. En sån julklapp skulle passa mig också. Kram

  SvaraRadera
 2. De kalendrarna är väldigt poppis bland tedrickare. Nu är ju te något jag dricker en gång i månaden kanske, så till mig är det ingen idé. Jag har varit med ända sedan de startade för många år sedan då kusinbarnet var testpilot till sina kompisar som är de som skapat den ;)
  Hoppas du njuter riktigt mycket nu när du hittat den igen.
  Såklart dina superkrafter inte har försvunnit.
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!