#nytt...

 
 
 
 
 
N Y T T
 
 
Inte helt enkelt att förhålla sig till dagens tema. Jag får be lite om ursäkt :) Men det är fritt att tolka det lite hur som helst och visa vad man vill. Julklapp eller inte, till en själv eller till någon annan, något litet, något stort, något mitt i mellan. Kanske inte en sak utan kanske en känsla...
 
 

 
 
 
Jag vill i alla fall visa det här lilla fyndet jag gjorde. Jag föll nämligen helt pladask för de här små, fina, underbara och skramlande hjärtana och kunde inte låta bli att köpa med dem hem. De är kanske ett julpynt men jag tror att de kommer att hänga på skåpet bra mycket längre än de andra julsakerna här hemma. Ska jag vara ärlig så tror jag redan att de är en julfavorit som jag kommer plocka fram jul efter jul efter jul... så redan nu ger de mig lite värme i hjärtat.
 
  

 
 
 
En riktigt fin liten ny sak som jag ville visa...en liten sak, som jag föll pladask för och som ger mig lite värme... fler bidrag på värme hittar ni hos Fröken Foto o vit under #decemeberutmaningextraallt...
 
 
 


6 kommentarer:

 1. Så söta hjärtan! Jag har ett lite större som jag fått av en kär bloggvän och som nu hänger framme varje jul, det är fint med favoritsaker som är roliga att ta fram på nytt.

  Ha en fin fortsättning på julen!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 2. Förstår att du föll för dem, visste du direkt att de skulle hänga där? Gör sig väldigt fint mot det vita och glaset tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det visste jag. Tänkte att de skulle passa finfint just på knopparna på skåpet och jag är verkligen nöjd!

   Radera
 3. Så fina hjärtan. De passade till båda utmaningarna. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Fina... Önskar dej en fin fortsättning på julen!

  SvaraRadera
 5. Ett vackert hjärta, med både värme och visst är det roligt med nytt!
  Sorry, min värld snurrar lite för fort just nu och jag har inte alls haft chansen att vara med i din fotoutmaning. Tusen tack för att du deltog så flitigt i min.

  Önskar dig en fin dag!
  Stor kram Malin

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!