#lusselelle...

 
 
 
 
L U S S E L E L L E...
 
 
Alltså det här med jul och barn och lockigt hår och röda band i midjan... jag kanske tjatar en smula, men den här lilla människan ger mig så otroligt mycket energi just ni och jag tror inte att jag sett något så rart sedan, nej jag vet inte. Det enda jag vet är att hon fullkomligt bubblar av glädje och tankar och ord och det vore ju väldigt märkligt om det inte smittade av sig.
 
 
Jag tycker rätt så ofta att det där med att vara förälder är en smula svårt. Det är så mycket att hålla ordning på. Vi föräldrar ska hålla samma linje, man ska ha en plan, man ska inte gå in i barnens humör när det är motigt, man ska hålla huvudet kallt, man ska ha tålamod, man ska förstår, man ska lyssna, man ska en hel massa saker och så ska man vara diplomat barnen emellan och någonstans också hitta tid att bara vara med barnen. Skrattar högt, annonsen till föräldrarekryteringen är kanske inte så lockande. Och visst gör jag fel, det gör jag verkligen, men i vissa stunder som de här, när hon är sådär bubblande glad - då vet jag att något litet rätt har smugit sig in.
 
 
Just DET är jag förbaskat stolt och nöjd med.
 
 
Det blir mitt bidrag till Lusselelle.
 
 
 Annars bjuder dagen på en tur till kyrkan med högmässa och sjönsång av min bonuspojk och hans skolklass och sedan blir det lilljul ute i skogarna på Vikbolandet med hans mamma, mormor och morfar. Hoppas att ni får en härlig Luciadag!
 
 
 


3 kommentarer:

 1. Håller med dej, det är inget enkelt jobb och iallafall jag känner rätt ofta att jag inte presterar på topp alltid.
  Men de där stunderna, när allt är glatt och mysigt och underbart, ja, det gör ju helan resan värd det hela!
  Ha en fin tredje advent!

  SvaraRadera
 2. Verkligen en söt liten lucia. Njut! Ha en fin luciadag. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilken alldeles liten ljuvlig Lucia! Så söt! Och jag håller med dig, föräldraskapet kan vara minst sagt utmanande men samtidigt finns det inget som får ett hjärta att smälta och stoltheten att bubbla över som de egna barnen.
  Kram Maria

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!