#stjärna...

 
 
S T J Ä R N A
 
 
Av tre blommor så är det bara en som fortfarande hänger i. En ynklig lite vit julstjärna. Jag är lite besviken, jag brukar ju torka ut dem, men nu verkar det som att jag dränkt dem. Inget vidare. Funderar på att kanske skaffa en ny, en lite större och tänker att de är aningen tåligare än de mindre.. men vad vet jag? Hur har ni det med julstjärnorna?
 
 
Annars är det inte mycket blommor, några hyacinter och lite gröna växter, här hemma. Jag blir så ledsen när jag misslyckas med dem och känner inte för att kompostera fler växter... Men här om dagen fick jag liksom lite nog, jag tröttnade på de vita orkidéerna som vi haft ett tag. Vad jag gjorde med dem? Klippte av stänglarna med blommor och satte i en vas. Blev bra mycket bättre.
 
 
Så, någon stjärna på blommor är jag verkligen inte, men jag gillar verkligen julstjärnorna, särskilt de vita. Vilken stjärna presenterar ni i dagens utmaning?
 
 
K R A M
 
 

2 kommentarer:

 1. Julstjärnan kan vara svår. Jag har också en vit. Den har redan tappat en del blad. Är känsliga. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Fick en jättefin vit julstjärna när vi hade höstmingel, men den har jag redan lyckats ta död på:( Den var så fin, med vita kronblad nästan lite dubbla och lite mindre blad än vanligt. Har slutat köpa dem själv för jag lyckas aldrig! Tyvärr inga tips ...
  Äntligen är jag med i utmaningen, nu får vi se hur jag lyckas i fortsättningen:)

  Ha en fin lördag!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!