DRÖMMER OM SOMMAR & SOL!!

Bild lånad med tillstånd av Blackballoon.
 Jag längtar till sommaren. Till ljumma, varma och ljusa kvällar tillsammans med vänner eller bara ensam. Sittandes med en bok, över en middag eller bara med nästan i vädret för att få några fräknar eller två. och just nu i mitt huvud trängs planer om blommor i krukor, på vajer och lyktor av alla de olika slag.
 
Jag vet exakt hur krukorna ska se ut, de ska vara hederliga lerkrukor, slitna av vind, växter och tiden. Alla möjliga orangea och gula krukor huller om buller med buskiga änglatrumpeter, mormors oleander och blandade småblommor och kryddor i de andra...
 
Lyktorna får gärna se ut som på bilden... Hittade på Blackballon. Underbara om ni frågar mig och alldeles lagom krusidulliga för att passa in i på våran altan... Tror att det kommer att bli bra, riktigt bra. Sommaren är på väg och jag ska minsann vara redo för mys!
 


5 kommentarer:

  1. Underbara ljuslyktor! Tror de skulle passa på vår altan oxå ;)
    Härlig planteringsbild, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Sommarmys låter härligt och lyktorna skulle jag också kunna tänka mig. Jättefina!
    Kram Maria
    Ps. Tack för fina kommentaren om bilderna :)

    SvaraRadera
  3. Lyktor är näst intill ett måste på altanen på sommarens myskvällar o de här var superfina. Ja nu längtar jag efter att få plantera måga fina härliga blommor i alla regnbågens färger. Ha en härlig Valborg. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Älskar de där lyktorna och sättet som du beskriver planteringar i lerkrukor låter toppen. Det är inte utan att man längtar mycket efter vår och sommar - på alla sätt - nu!!
    Kram Sara

    SvaraRadera
  5. Oja, lyktor ska det vara!
    Sittandes i ljumma kvällsvindar med tända ljus...
    Nu längtar jag också=))

    SvaraRadera

Rart av dig att du tar dig tid o skriver en kommentar!
Det gör mig väldigt glad!